:::
Font size: Small Medium Large | Share to:

Program

Program


  6/19      
  16:00 18:00  Registration at the BHSS  
         
  6/20, 6/22      
  8:30 10:00  Contributed papers  90min
  10:00 10:20  Break  20min
   10:20 11:20   Plenary  60min
  11:20 11:30  Break  10min 
  11:30 12:50  Semi-Plenary (2 concurrent sessions)   80min
  12:50 14:00  Lunch  70min
  14:00 15:30  Contributed papers  90min
  15:30 15:40  Break  20min
  15:40 17:20  Contributed papers   90min
  17:20 17:30  Break  10min
  17:30 18:30  Plenary  60min
  19:00 21:00  Reception (6/20)  
         
  6/21      
  8:30   9:30 Presidential address  60min
  9:30   9:50 Break  20min
  9:50 10:50 Plenary  60min
  10:50 11:00 Break  10min
  11:00 12:20 Semi-Plenary (2 concurrent sessions)  80min
  12:20 13:30 Lunch  70min
  13:30 15:00 Contributed papers  90min
  15:00 15:20  Break  20min
  15:20 16:50  Contributed papers  90min
  16:50 17:00  Break  10min
  17:00 18:00  Plenary  60min
  19:00 21:00  Conference Dinner  
         
         


                  For more detailed information, please click for the program book.

TOP